Hallå Iida Larson – ledamot i LAG-styrelsen!

Några snabba frågor till Iida Larson, ledamot i LAG-styrelsen!

Hallå Iida Larson!

Vad betyder Leader Polaris och Leadermetoden för dig och din bygd?

För mig kännetecknar Leader en organisation som främjar utveckling av bygden. De projektidéer vi har haft möjlighet att stödja är seriösa och ger en god ton för bygdens omgivning och utveckling. Jag tänker att det borde gå att öka kunskapen om oss ytterligare så att fler våga söka stöd och utveckla sin verksamhet. Varje liten idé är värdefull och betyder mycket för trivsel i bygden. Det krävs fler engagerade personer som vill utveckla bygden.

Du representerar privata sektorn i Överkalix. Varför sitter du med i LAG-styrelsen?

Att sitta med i LAG-styrelsen betyder mycket för mig. Det är utvecklande att delta i något större än min vanliga verksamhet. Det är betydelsefullt när jag tänker efter, faktiskt lite coolt och en ganska stor grej för mig personligen. Det är ett sätt att ta ett visst sorts samhällsansvar och en önskan om att stödja och utveckla bygden där jag bor och är verksam.

Mer om Iida…

Iida Larson har mångårig erfarenhet av både handel och fjällturism. Hon är engagerad inom förenings- och näringslivet och på fritiden gillar hon aktiviteter i naturen, såväl sommar som vinter.